De kleurenkaart van Mientje Frobel bevat prachtige kleuren om uit te kiezen. In deze kleuren kunnen alle punnikwoorden uitgevoerd worden. Scroll naar beneden om de kleuren individueel te bekijken. Bij de verschillende kleuren staat een voorbeeld van een punnikwoord in die kleur. (let op afbeeldingen kunnen altijd iets afwijken van de werkelijke kleur)

Kom je er niet helemaal uit dan is het mogelijk om een of meerdere samples aan te vragen (maximaal 5). Je doet dit door de gewenste kleuren in de winkelwagen te plaatsen en de code SAMPLE in te voeren. Hiermee worden de kosten voor de sample aanvraag verrekend op de verzendkosten. De kosten voor het aanvragen een of meerdere samples zijn € 2,50 ivm kosten voor verzending, verzendmateriaal en handling.

Uiteraard denk ik graag met je mee wanneer je er niet helemaal uitkomt met je kleurenkeuze. Stuur me in dat geval een Whatsappje via 06 38 71 76 90 of een DM via Instagram @mientjefrobel, beide kanalen zijn de snelste en makkelijkste manieren om te overleggen.

Sorteer op
© 2015 - 2021 Mientje Fröbel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel