Producten die op voorraad zijn worden, mits niet in combinatie met custommade artikelen, zsm verzonden. Over het algemeen wordt de bestelling binnen 2 werkdagen verstuurd.

Onderstaande producten worden speciaal op bestelling met de hand gemaakt, omdat dit tijd kost en de producten met zorg gemaakt worden zijn er voor deze producten iets langere levertijden.

De bestelling wordt altijd zsm verzonden. De maximale levertijden zijn in onderstaand schema weergegeven.

Max 7 werkdagen
Punnikwoorden

Max 5 werkdagen
Overige artikelen

De levertijden zijn aangegeven in het maximaal aantal dagen dat het kan duren voordat de bestelling verstuurd wordt. Het is dus ook mogelijk en vaak het geval dat je een bestelling (veel) eerder dan deze termijn zal ontvangen. De levertijd is bedoeld voor onvoorziene omstandigheden waardoor afgeweken moet worden van de normale planning en in drukke periodes de levertijd gewaarborgd kan worden. Indien artikelen met verschillende levertijden zijn besteld in één order geldt de langst genoemde levertijd.

Extra informatie

 • Levertijd
  Door drukte of onvoorziene omstandigheden kan het voorkomen dat een bestelling later verzonden wordt. Indien de levering veel later dan gepland zal zijn ontvangt u hierover zsm bericht per e-mail.
 • Werkdagen
  Werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag. Feestdagen tellen niet als werkdag.
 • Verzending
  Je ontvangt altijd een bevestiging zodra je bestelling is verzonden en indien van toepassing met de bijbehorende track & trace code waarmee je de bestelling kan volgen.
 • Orderstatus
  Omdat de levertijden door het handwerk wat langer zijn ontstaat soms twijfel of de bestelling wel goed aangekomen is. Zolang je een orderbevestiging en betaalbevestiging hebt ontvangen kan je er vanuit gaan dat je bestelling gewoon in behandeling is. Heb je (een van) beide niet ontvangen controleer dan ook even je spam-filter. Indien niet noodzakelijk ontvang je tussen de bevestiging van betaling en de verzendbevestiging geen update of bericht meer. 
 • Specifieke leverdatum
  Heb je het artikel voor een bepaalde dag/datum nodig vermeld dit dan gelijk bij "opmerkingen". Ik probeer er dan voor te zorgen dat de bestelling op tijd verzonden wordt, dit is echter geen garantie!
© 2015 - 2021 Mientje Fröbel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel