Hoi! Superleuk dat je de site bezoekt en de moeite neemt om Mientje Frobel beter te leren kennen!

Atijd aan het fröbelen en veranderen. Dingen bedenken en maken en het liefst allemaal zelf. Altijd vol ideeën om nieuwe dingen te maken en te doen.
Alles in de webshop is dan ook handgemaakt en/of zelf ontworpen. Net als de layout en alle andere vormgeving. Door wie? Door mij!

Ik, 30+, mama van 2 en vrouw van 1. Geboren en getogen aan de Zeeuwse kust en nog altijd woonachtig in Zeeland. Naast de shop tevens werkzaam in een creatieve parttime functie bij een regionaal bedrijf. Met kinderkamers om in te richten en kinderverjaardagen om creatieve uitspattingen op los te laten zijn er mogelijkheden in overvloed, veel dingen zijn dan ook ontstaan omdat ze eerst privé gemaakt werden. De leuke reacties werden leuke bestellingen en daarom is in oktober 2015 besloten om het bestellen makkelijker te gaan maken en dromen na te jagen. Mijn vader noemde mij vroeger altijd gekscherend "Mientje Frobel" en zo was ook de naam voor de webshop een voldrongen feit.

In de shop vind je alleen (eigen) handgemaakte producten of eigen ontwerp. Alle producten worden desgewenst ook leuk voor je ingepakt! De foto's en berichtjes die gepost en gemaild worden na een levering zorgen voor een enorme motivatie en maakt dat ik voor de volle 100% met passie en liefde werk aan de producten en de shop.

Heb je vragen, wil je meer informatie? Stuur een e-mail naar: info@mientjefrobel.nl

Direct contact?: app me op Whatsapp en ik probeer je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden: 06 38 71 76 90

Je kan ook een berichtje sturen op Instagram 
Volg jij het account van Mientje Frobel al? Kijk eens op Instagram voor de nieuwste producten, weetjes en leuke giveaways!
Tag je foto's met @mientjefrobel of gebruik de hastag #mientjefrobel. Tot ziens op IG!

 

 

© 2015 - 2022 Mientje Fröbel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel