VERZENDING VOOR JOU NAAR DE ONTVANGER
Speciaal tijdens deze periode van thuisblijven is het extra leuk om kaartjes te versturen en te ontvangen. Daarom verzend ik tijdens deze periode met liefde voor jou een kaartje naar de gewenste ontvanger. In mijn mooiste handschrift schrijf ik jouw bericht op de kaart en doe 'm voor je op de post. Hou bij de keuze zonder envelop rekening met een tekst die op formaat A7 past, kies je een envelop dan kan de volledige kaart benut worden doordat er geen adreslijnen zijn opgenomen (A6 formaat). Je kan in een order zoveel aantal kaarten bestellen als je wilt, per kaart geef je de tekst en het verzendadres op. Bij het afronden van de order geef je gewoon je eigen adresgegevens op (zowel factuur als afleveradres)

ZELF VERSTUREN?
Liever zelf schrijven en versturen? Dat kan ook. Door via deze pagina te bestellen zijn de verzendkosten lager dan een brievenbuspakketje.  Je ontvangt de kaartjes dan in een envelop thuis. Bij tekst en verzendadres bij het kaartje zet je nvt of een streepje. Je eigen adres vul je uiteindelijk in bij het afronden van de order.  T/m 3 kaarten in een pakketje is het voordeliger om via deze pagina te bestellen, bij meer dan drie kaarten ben je voordeliger uit met het brievenbuspakketje. Bestel in dat geval je kaarten via de reguliere pagina.
LET OP! je moet in dit geval de kaarten voor verzending nog wel zelf frankeren. De inbegrepen verzendkosten of de verzendkosten van een brievenbuspakketje worden reeds gemaakt voor verzending naar jouw adres.


De onderstaande kaarten zijn inclusief postzegel 0,91, verzending en persoonlijke handgeschreven tekst voor de prijs van 2,95.
Een envelop is optioneel en kost 0,20.
Voeg voor verzending naar België het artikel met de meerprijs van 59ct per kaart toe. Bestel je 2 kaarten doe dit dan 2x etc. 

HOE TE BESTELLEN?
Gebruik bij het afronden van de bestelling de code: THUISBLIJVEN zodat de normale brievenbuspakket kosten uitgeschakeld worden, de verzendprijs is tenslotte opgenomen in de producten. ​Deze aanpassing in verzendkosten geldt alléén voor losse kaarten naar verschillende adressen of in een pakketje naar je eigen adres.

Let op! Wil je ook nog andere artikelen bestellen die op je eigen adres geleverd moeten worden voer de code dan NIET in. De kaarten worden (indien opgegeven) rechtstreeks verzonden (deze verzendkosten zijn inbegrepen) en de rest komt dan in een pakketje jouw kant op (dat zijn de verzendkosten die in de winkelwagen getoond worden).  Wil je losse kaarten en andere artikelen bestellen dan kan je het beste bestellen via de reguliere pagina voor de kaartprijs zonder postzegel. Onjuist gebruik van de kortingscode wordt alsnog doorberekend.

Bestelling losse kaarten voor 16.00u is dezelfde dag verzonden!

Sorteer op
© 2015 - 2020 Mientje Fröbel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel