Retouren/Annuleren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Een opgave van een reden wordt wel gewaardeerd omdat ik met deze informatie wellicht de dienstverlening kunnen aanpassen en/of verbeteren, maar nogmaals dit is niet verplicht. Hieronder vindt u meer informatie m.b.t. retourneren/annuleren.

 • LET OP! Een retourzending dient eerst gemeld te worden zodat ik aanvullende instructies mbt de retourzending kan verstrekken en daarnaast op de hoogte ben dat ik een zending kan verwachten. Indien aanwezig zou een track & trace code van het pakket (indien mogelijk) wenselijk zijn. Ook is het mogelijk via Mientje Frobel een verzendlabel te ontvangen waarna de kosten van de zending op het orderbedrag niet in mindering worden gebracht omdat dit de kosten van het nieuwe adreslabel bevat (retourkosten zijn voor eigen rekening) 

  Korte samenvatting contactgegevens:
  E-mail: info@mientjefrobel.nl
  WhatsApp: +31 (0)6 81 26 29 08

   
 • Maatwerk
  Custommade artikelen kunnen niet geretourneerd worden, deze worden speciaal op maat gemaakt met specifieke naam/tekst en kleur, tenzij er een artikel geleverd is dat niet conform bestelling is (bv verkeerde kleur of naam)
   
 • Geplaatste order annuleren
  Heb je een bestelling geplaatst en wens je deze voor verzending te annuleren laat dit dan zsm weten via info@mientjefrobel.nl. Zo wordt voorkomen dat er onnodig verzendkosten worden gemaakt. Het wordt gewaardeerd als hiervoor een reden gegeven kan worden. Ook een foutief bezorgadres bij voorkeur zsm doorgeven zodat ik kan proberen dit op tijd aan te passen.
   
 • Verzonden order annuleren/retourneren
  U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inc. verzendkosten gecrediteerd. Dit geldt alleen bij terugzending van de volledige bestelling. Bij het houden van een of meer producten worden de verzendkosten niet terugbetaald. De kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €3,45 per brievenbuspakket en €6,95 voor een regulier pakket. Indien u vanuit het buitenland wil retourneren is het aan te raden een retourzending via Mientje Frobel te regelen vanwege de voordeligere verzendtarieven. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met mij opnemen via info@mientjefrobel.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

  Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kan ik deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 • Product ruilen?

  Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@mientjefrobel.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.”

 • Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

  Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Ik probeer dan de bestelling nog voor je te wijzigen

 • Retourformulier/Herroepingsformulier
  Download hier het retourformulier/herroepingsformulier. Het fomulier hoeft niet verplicht gebruikt te worden.
© 2015 - 2024 Mientje Fröbel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel