Welkom op de site van Mientje Frobel.
Leuk dat je me gevonden hebt! Ik hoop dat je alles kan vinden op onze website. Mocht je vragen hebben dan beantwoord ik deze graag:

WHATSAPP
tel. 06 81 26 29 08
- korte vraag, met een foto? Stuur snel een berichtje via de app -
- snelste responstijd; binnen korte tijd reactie (9.00-22.00u)


E-MAIL
info@mientjefrobel.nl
- responstijd binnen 6-12 uur antwoord

INSTAGRAM

@mientjefrobel
- via PB/PM binnen 6-12 uur antwoord
Let op berichtverzoeken kunnen langer duren eer ze worden opgemerkt omdat instagram hier niet altijd een melding van stuurt.

ADRES
Paul Butterfieldstraat 23 - 4337 PM Middelburg
Let op, dit is geen bezoekadres en/of showroom.
 

KVK nummer - 64 25 30 82  - BTW nummer - NL001755462B81
Rekeningnummer NL45RABO0306899388 t.n.v. Mientje Frobel - Middelburg

Follow us on INSTAGRAM
@mientjefrobel - #mientjefrobel
- je kan hier tevens een vraag stellen in een reactie of via een prive berichtje - 


Over Mientje Frobel
Atijd aan het fröbelen en veranderen. Dingen bedenken en maken en het liefst allemaal zelf. Altijd vol ideeën om nieuwe dingen te maken en te doen.
Alles in de webshop is dan ook handgemaakt en/of zelf ontworpen. Net als de layout en alle andere vormgeving. Door wie? Door mij!

Ik, 30+, mama van 2 en vrouw van 1. Geboren en getogen aan de Zeeuwse kust en nog altijd woonachtig in Zeeland. Naast de shop tevens werkzaam in een creatieve parttime functie bij een regionaal bedrijf. Met kinderkamers om in te richten en kinderverjaardagen om creatieve uitspattingen op los te laten zijn er mogelijkheden in overvloed, veel dingen zijn dan ook ontstaan omdat ze eerst privé gemaakt werden. De leuke reacties werden leuke bestellingen en daarom is in oktober 2015 besloten om het bestellen makkelijker te gaan maken en dromen na te jagen. Mijn vader noemde mij vroeger altijd gekscherend "Mientje Frobel" en zo was ook de naam voor de webshop een voldrongen feit.

In de shop vind je alleen (eigen) handgemaakte producten of eigen ontwerp. Alle producten worden desgewenst ook leuk voor je ingepakt! De foto's en berichtjes die gepost en gemaild worden na een levering zorgen voor een enorme motivatie en maakt dat ik voor de volle 100% met passie en liefde werk aan de producten en de shop.

Vernieuwen
  • Inpakken als cadeautje
    Inpakken als cadeautje

    Ik pak je bestelling indien gewenst graag in als cadeautje. Je kan hierbij kiezen voor inpakken als cadeautje zonder cadeaukaartje of inpakken als cadeautje met cadeaukaartje.

    Inpakken zonder cadeaukaartje= €0,99 per…

    0,99
© 2015 - 2023 Mientje Fröbel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel